УЪРКШОП – УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ИЗЛОЖЕНИЕ „МИСИЯ ЗДРАВЕ“

УЪРКШОП – УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ИЗЛОЖЕНИЕ „МИСИЯ ЗДРАВЕ“


Още не можете да карате ролери или ролкови кънки, а отдавна искате да опитате?

Елате
на 3 юни 2017 г. от 14.00 ч. в Княжеската градина (до паметника на
Съветската армия) на Уъркшоп „Да караме заедно ролери“ по време на
Изложение „Мисия здраве“!

За петото издание на Изложение „Мисия здраве“, организаторите от Български икономически форум поканиха и нас от Екстрем спорт, фейсбук групата „Да караме заедно ролери!“ и Сдружение „Екстрем скейт“ да се включим в богата спортна програма, съпътстваща събитието.

Ние сме Ви подготвили едно полезно и атрактивно преживяване на колелца с уроци за начинаещи от всички възрасти по ролери и ролкови кънки, демонстрации и трикове от най-добрите ролеристи на България под надслов „Скочи високо, спри ефектно“, томбола с изключителни награди за всички участници в уъркшопа и градско каране „Нощна София на ролери“.


ПРОГРАМА за изложение „Мисия Здраве“ – 03.06.2017

14:00 – 15:30 – Уъркшоп „Да караме заедно ролери!“  – уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), в които участниците ще имат възможност да усвоят:
– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;
– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;
– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;
– основни спирания с ролерите или ролковите кънки.

16:00 – 17:30 – Уъркшоп „Да караме заедно ролери!“  – безплатни уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), в който участниците ще имат възможност да усвоят:
– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;
– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;
– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;
– основни спирания с ролерите или ролковите кънки.

17:30 – 18:00 – Демонстрация на скокове и слайдове – „Скочи високо, спри ефектно“ с участие на най-напредналите скейтъри от фейсбук общността „Да караме заедно ролери!“ с гости от цялата страна

18:00-18:18.15 – Томбола за всички участници в уъркшопите „Да караме заедно ролери!“  по време на изложението.

18:30 – 20:00 „Нощна София на ролери“ – Градско групово каране на ролери, което ще тръгне от и ще завърши на мястото, където се провежда изложението „Мисия Здраве“.
Ползването на протекция и светлоотразителни жилетки или ленти е задължително!

Всички, които не могат да вземат участие в „Нощна София на ролери“,  ще могат да се насладят на демострации по фристайл слалом скейтинг.

За финал всички са поканени на голямо Diva Street Party от 19:30 до 21:30 ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ

Уроците по ролери и ролкови кънки(quad кънки), предвидени в Уъркшоп „Да караме заедно ролери!“,  са подходящи за всички, които желаят да опитат, без ограничение във възрастта.

Желателно е участниците да си носят лични ролери или ролкови кънки, но ако  нямат собствени, а искат да опитат, може да ползват чифт от предоставените за уъркшопа от Сдружение „Екстрем скейт“, Скейтшоп Екстрем и Tempish България.

Ползването на протектори е задължително!

ЗАПИСВАНЕТО СТАВА НА МЯСТО или в групата на Мисия Здраве във Facebook

Всички участници в уъркшопа ще имат възможност да попълнят талон за участие в томболата с награди, осигурени от Скейтшоп Екстрем и Онлайн магазин Ролери Нет. Ролери Нет предоставя за томболата две награди – комплект протектори и комплект конуси на френската марка SEBA, а голямата награда за томболата се осигурява от Скейтшоп екстрем – най-новият модел фрирайд ролери за 2017 г. на чешкия производител TEMPISH – CRONOS.

Културно-информационни дни на здравето 2-4 юни 2017
София, Княжеска градина (пред паметника на Съветската армия)

Изложението Мисия здраве е вече утвърден празник на здравето.

В събитето тази година ще участват над 80 изложители.
Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био-козметика, хранителни добавки, био-храни, здравословни продукти за дома и офиса.
Участват здравни заведения – болници, поликлиники и лаборатории.
Услугите за здравословен живот и добра форма също са застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др. Присъстват издатели на специализирана литература в областта на здравословния начин на живот.

През трите дни на изложението са предвидени безплатни прегледни в над 20 области като очни прегледи, скрининг за диабет и преглед на щитовидната жлеза.

За първи път тази година е включва и голяма зона за спорт с над 10 вида физически активности като волейбол, тенис на маса, бадминтон, бягане с Nike+ Run Club Sofia, уъркшоп по ролери и ролкови кънки и много забавни игри.

Посетителите ги очакват много игри, викторини, томболи, презентации, демонстрации на упражнения, много музика, песни и танци.

Ще се раздадат стотици награди от изложителите и партньорите, а водещ на сцената ще бъде Ники Кънчев.

Входът е свободен и участието във всички спортни активности е безплатно.

Елате да се заредите със свежи и позитивни емоции!

Вашият коментар