1 ЮНИ НА КОЛЕЛЦА В ПАРК ЗАИМОВ И КРАСНО СЕЛО

1 ЮНИ НА КОЛЕЛЦА В ПАРК ЗАИМОВ И КРАСНО СЕЛО

Искате ли да подарите на детето си един по-различен и вълнуващ празник?
Тази година ние от Екстрем спорт, Темпиш България и Скейтшоп Екстрем ще зарадваме децата за 1-ви юни на две места в София – в парка Заимов и градинка Гъбката в Красно село.
За четвърта поредна година празникът, посветен на Деня на детето – 1-ви Юни, ще бъде съпроводен с РОЛЕРФЕСТ за малки и големи в парка Заимов.
Ние, он-лайн магазина roleri.net (официален представител на SEBA за България) и Сдружение „Да караме заедно ролери!“ съвместно със Столична община – район Оборище и Радио FM+ организираме за малчуганите голям празничен концерт под надслов „Празник на детските усмивки“, и ще ги провокираме да премерят сили в забавните състезателни игри на ролери.
Празникът ще бъде открит в 17:00 ч. на голяма сцена в централната част на парка Заимов, а началото на Ролерфеста който ще се проведе на Централния спот (алеята с конусите) ще бъде в 17:30 ч.
В програмата на Ролерфеста са предвидени демонстрации на слалом трикове, забавни игри в три възрастови групи: 5-7 г., 8-11 г. и 12-14 г.
Победителите в надпреварата ще получат награди, осигурени от Екстрем Спорт и roleri.net.
Всички желаещи да се включат в ролерфеста, трябва да си носят ролерите.
Ползването на протектори е задължително за всички участници в ролерфеста!
За финал е предвидено шествие по централната алея с розите на ролер влакче, сформирано от всички, участвали в Ролерфеста.

Другата локация, в която ще се включим, е район Красно село, кв. Лагера.
В градинка Гъбките (до Общината) ще участваме в празничната програма, посветена на 1 юни с Уъркшоп – БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ПО РОЛЕРИ.
Ако все още Вашето дете не умее да кара или искате да стане по-добро, можете да се доверите на нашите инструктори.
Вземете ролерите и елате!

Вашият коментар