РОЛЕРФЕСТ И ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ 1 ЮНИ 2015 17 ч. ПАРК ЗАИМОВ

 

Искате ли да прекараме 1 юни  забавно? Елате в парк Заимов на 1 юни в 17.00ч. Ще има концерт и ролерфест с много подаръци и изненади!
 
Радио FM+ и Столична община, Район „Оборище”, Екстрем спорт и roleri.net ви канят на голямо лятно парти по случай 1 юни. Елате в парк „Заимов” за нашия „Празник на детските усмивки”. Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да празнуваме заедно! Не забравяйте да донесете и ролерите на децата си за да се включите в забавните игри с ролери, които организираме. Ще има награди за най-добрите!
 
1 юни, понеделник, 17ч., парк „Заимов“
 
Освен детски състезателни игри с ролери Ви очаква концерт с хитовете на любими български изпълнители -звездите на X Factоr – Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова, детска театрална постановка, сладки изненади и много настроение. Ще бъде весело, с подаръци и игри за всички деца, защото това е „Празник на детските усмивки!” Елате и напарвете децата си щастливи!
 
 
Радио FM+ и Столична община, Район „Оборище”, Екстрем спорт и roleri.net Ви очакват на 1 юни   17.00 ч. в парк „Заимов” – паркът на ГОЛЕМИТЕ купони!
 
Пламен Добрев
Пламен се занимава с музика и учи „Актьорство и драматичен театър” в НАТФИЗ. Вярва, че пътят към сцената трябва да извърви заедно с брат си Иво. И двамата обичат забавлението, плажа и големите компании.
 
Иво Добрев
Иво не крие, че обича да бъде душата на компанията. На 17 години вече има зад гърба си дълга кариера като аниматор.  Умее да забавлява децата. На сцената на X Factor двамата братя Пламен и Иво демонстрират впечатляващо изпълнение.
 
Михаела Маринова
Михаела Маринова се завръща на сцената на X Factor – тази година обаче с амбицията да стане победител. Според нея срещата и с Джеймс Артър в шоуто е най- вълнуващото нещо в живота и. Като малка Михаела мечтае да е принцеса под светлините на прожекторите – тази година тя сбъдва тази своя мечта на сцената на X Factor.
 
Невена Пейкова
Животът на Невена Пейкова е подчинен на една дума и тя е „музика“. В момента учи поп и джаз пеене, а свободното си време се занимава отново с… пеене. Иска да покаже на зрителите, че хубавата и стойностна музика имат място на българската сцена и вярва, че X Factor e едно добро начало за сбъдването на тази кауза.
 
Знаете ли, че едно семейство, коeто кара ролери заедно остава заедно. А едно семейство, което кара ролери заедно, ще бъде много по-щастливо и здраво. За много семейства, играта е липсващата съставка, която сплотява цялото семейството.

 Карането на ролери е:
* забавен начин да се увеличи мускулната сила и издръжливост
* горят се около 330-600 калории на час
* чудесен начин за подобряване на сила, баланс, гъвкавост и координация
* фантастичен начин на аеробни упражнения (ниско ниво на въздействие върху стави)
* ключ към контролиране на теглото (включва всички основни мускулни групи)
* лесен за научаване
* еквивалент на джогинг по отношение за ползите за здравето, калорично потребление, намаляване на мазнините в тялото, както и за увеличаване на силата на краката
* 50% по-малко шоково въздействие върху ставите сравнение с джогинга според проучване, проведено в Университета на Масачузетс.

Американската сърдечна асоциация и Съвета на президента за физическа подготовка и спорт  на САЩ препоръчват ролковите кънки като голяма фитнес активност за хора от всички възрасти.

Започнете да учите децата на пътя към здравословения начин на живот чрез карането на ролери още днес!

 

 

 

Вашият коментар