КЪНКИ ФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ гр. София,  гр. Пловдив,  гр. Русе и гр. Бургас 2019

КЪНКИ ФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ

гр. София,  гр. Пловдив,  гр. Русе и гр. Бургас

Дойде време отново за забавления по Ледените пързалки!

Хайде на Коледно парти с нас!

За пореден път тази година ние от Сдружение Спортен клуб „ЕКСТРЕМ СКЕЙТ“, съвместно с нашите партньори от ЕКСТРЕМ СПОРТ – TEMPISH БЪЛГАРИЯ организираме КЪНКИФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ  на Ледени пързалки в четири града- гр. София, в гр. Пловдив, в  гр. Русе и в  гр. Бургас.

Традиционният вече за столичани и гости на София КЪНКИФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ  и тази година ще се проведе на новооткритата след близо 30 години пауза ледена пързалка „Юнак“ в Борисова градина.

КЪНКИФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ   в гр. Пловдив тази година ще се проведе на Ледената пързалка на Централния площад в гр. Пловдив, която тази година е на по-голяма площ и радва пловдивчани.

Домакин на забавното Коледно парти в град Русе ще бъде общинската ледена пързалка до красивата сграда на Операта в Русе, а в Бургас – ледената пързалка на площад „Тройката“ в центъра на града.

Водени от желанието си да популяризираме кънките на лед като начин за здравословно и пълноценно прекарване на свободното време, ще зарадваме всички гости на тържествата – и малки и големи.

Предвидени са демонстрации, състезателни и забавни игри с награди за всички участващи, подарени от Дядо Коледа на кънки и Снежанка, осигурени от спонсорите ЕКСТРЕМ СПОРТ – TEMPISH БЪЛГАРИЯ, гр. София.

За финал ще се направи шествие по цялата пързалка на кънки влакче, сформирано от участниците във феста.

Очакваме Ви!

в град София        26.12.2019 от 12.00 ч., Ледена пързалка „Юнак“, Борисова градина

в град Русе             26.12.2019 от 13.00 ч., Ледена пързалка до Операта

в град  Пловдив   26.12.2019 от 17.30 ч., Ледена пързалка  Централен площад Пловдив

в град Бургас        29.12.2019 от 13.00 ч., Ледена пързалка на площад „Тройката“

Елате да се забавляваме заедно!

Вашият коментар